Rajupaja Areena

Kupittaan uusi monitoimihalli eli nykyinen Rajupaja Areena otettiin käyttöön syksyllä 2006 ja hallin ensimmäinen yleisötapahtuma oli Mestiksen TuTo-HeKi-ottelu 16. marraskuuta 2006.  

Rajupaja Areena toimii mm. TUTO Hockeyn edustuksen ja A-nuorten kotihallina. TUTO:n lisäksi hallissa pelaa Naisten Liigan kotiottelunsa TPS:n naisten joukkue sekä useita divarijoukkueita. Halli toimii myös Turun Riennon taitoluistelijoiden kotihallina, jossa vuosien aikana on järjestetty useita kansallisia ja kansainvälisiä muodostelma- ja yksinluistelukilpailuja.

Keväällä ja kesällä jään ollessa sulatettuna hallissa on pelattu rullakiekkoa, box lacrossea ja järjestetty mm. Voimistelupäivät 2010, Finlandsvenska sång- och musikfestival –kuorojuhla, Karjalaiset kesäpäivät.

Ison areenan vieressä on harjoitushalli, joka toimii seurojen ja yksityisten harrastajien harjoituskaukalona.  

Liikenneyhteydet & paikoitus

Kupittaan Rajupaja Areena ja harjoitushalli ovat lähellä keskustaa (Hippoksentie 2) ja hyvin liikenneyhteyksien päässä.

BUSSIT

Rajupaja Areenalle pääsee kätevästi useilla Fölin bussilijoilla.

Parhaan reitin voit tarkistaa esimerkiksi Fölin reittioppaan kautta.

PAIKOITUS

Yleisötapahtumien paikoitus Veritas Stadionin takana Blombergin aukiolla. Paikoitus on yleensä maksuton.

Hallin parhaat aitiopaikat

Rajupaja Areenalla on kaksi tilavaa ja viihtyisää aitiota hallin parhailla paikoilla. TUTO Hockeyn yhteistyökumppaneiden mukaan nimetyt aitiot, Adworks ja Joki, sijaitsevat pitkällä sivulla vaihtoaitioiden yläpuolella. Joki-aitio on 15 henkilön ja Adworks-aitio 10 henkilön.

Tasokas ruoka, esimerkiksi valmentajien vierailu aitiossa sekä otteluun liittyvät kilpailut ja palkitsemiset yhdessä vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun kanssa takaavat työ- ja kaveriporukoille sekä asiakastilaisuuksien järjestäjille onnistuneen illan.

TIEDUSTELUT

TuTo Hockey Oy 

www.tutohockey.fi

Ravintolat & kioskit

Rajupaja Areenan ravintolat ja kioskit tarjoavat mainiot puitteet täydentämään jääkiekkoiltaa tai muuta yleisötapahtumaa. Rajupaja Areenalla yleisöä palvelee kaksi päätyravintolaa ja neljä aulatilojen baaria/kioskia. Molemmista päätyravintoloista on suora näkyvyys areenalle.

VIP –KATSOMORAVINTOLA

Rajupaja Areenan Hippoksentien puoleisen päätyravintolan VIP-pöydässä voi nauttia areenan yleisötapahtumista hyvän ruuan ja juoman kera.

LEGENDA-KLUBI

Klubitila sijaitsee halli 1. kerroksessa ja se toimii TuTo Hockeyn otteluissa VIP klubitilana.

Katsomokartta